Oranje verlaat Noordwijk en Katwijk: Zeist is nieuwe thuisbasis

19 februari 2018, 14:43

Het Nederlands elftal heeft een nieuwe thuisbasis: Oranje keert terug naar Zeist en laat Noordwijk en Katwijk achter zich. Met ingang van de voorbereiding op het oefenduel met Engeland (23 maart) meldt het Nederlands elftal zich op de KNVB Campus.

Ruim dertig jaar had Oranje Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk en het complex van Quick Boys uit Katwijk als thuisbasis. "We zijn blij dat we daar al die tijd welkom zijn geweest. We hebben er een uitstekende accommodatie aan gehad, en ook op het veld van Quick Boys voelden we ons thuis", zegt directeur betaald voetbal Eric Gudde op de website van de KNVB. "Maar nu gaan we naar Zeist; terug naar huis, waar we horen."

De KNVB Campus heeft de voorzieningen die nodig zijn voor het Nederlands elftal. Gudde: "Wie bij ons in Zeist komt, ziet onmiddellijk aan onze velden, aan ons medisch centrum, aan de behuizing waar onze research zit, eigenlijk zie je het overal, aan weerszijden van de Woudenbergseweg, dat topteams hier thuis horen. En het Nederlands elftal al helemaal. Dit wordt ons thuishonk, zoals het dat in een ver verleden ooit ook was."

Het naburige Hotel Woudschoten dient als spelershotel wanneer internationals zich in eigen land voorbereiden op interlands.

Lees ook: Koeman blij met verhuizing: "In Zeist hoort ons voetbal thuis"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen