Koeman blij met verhuizing: "In Zeist hoort ons voetbal thuis"

19 februari 2018, 14:37

Ronald Koeman is content met de terugkeer van Oranje naar Zeist. De kersvers bondscoach spreekt zijn dank uit voor Huis ter Duin, maar vindt dat het Nederlands elftal thuishoort op de KNVB Campus in de Zeister bossen.

"Ik heb zelf vaak in Noordwijk gezeten, als speler en als trainer/coach, ik weet dus hoe goed het daar was", zegt Koeman op het digitale thuis van de KNVB. "Maar het voetbal is bij ons leidend, we kiezen voor het voetbal. In Zeist hebben we alles bij de hand. Prachtige, meerdere velden bijvoorbeeld. Een perfecte totaalaccommodatie. Hier hoort ons voetbal thuis. Maar we blijven Huis ter Duin dankbaar dat we daar zolang op topniveau zijn 'thuis' geweest."

Huis ter Duin toont begrip voor de 'verhuizing' van Oranje. "Ik meen het oprecht dat we er trots op zijn zo veel jaren te hebben samengewerkt", aldus Stephan Stokkermans, managing director van Huis ter Duin. "Ons hotel is het huis geweest waar het Nederlands elftal vele hoogtepunten heeft beleefd en gevierd. We hadden graag gehad dat de KNVB was gebleven, maar snappen de keuze voor een eigen accommodatie."

Lees ook: Oranje verlaat Noordwijk en Katwijk: Zeist is nieuwe thuisbasis

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen