Spoorboekje: Champions League-kraker, arbiters bekend

20 februari 2018, 07:57   Bijgewerkt: 20 februari 2018, 08:06

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 19 februari.

Nieuws

Björn Kuipers

Björn Kuipers

Meer dan ooit gaat het de laatste weken over de rol van de scheidsrechters in de Eredivisie. Had Hirving Lozano een rode kaart verdiend tegen Heerenveen? Met Feyenoord - PSV, de wedstrijd waar de vorige keer Tyrell Malacia in het bekeduel ontsnapte aan een tweede gele en dus rode kaart, op het programma, is het serieus de vraag wie de topper in de Eredivisie krijgt. Danny Makkelie, Kevin Blom, Bas Nijhuis en Dennis Higler lagen de laatste weken onder vuur bij Ajax, Feyenoord of PSV. Krijgt Björn Kuipers dus weer een topper? 

Specials

{image[324275][right-half][]}Champions League preview

De grootste krakers in de Champions League stonden vorige week al op het programma, maar ook in week twee van de Champions League staan er een paar prachtige affiches op het programma. Dinsdags komen er drie landskampioenen in actie, terwijl een dag later drie ploegen op het programma staan die de laatste vier jaar in de finale van de Europa League stonden.

Wedstrijden

Chelsea - Barcelona

Wie aan de Champions League-ontmoetingen tussen FC Barcelona en Chelsea denkt, zal meteen het puntertje van Ronaldinho herinneren. Of de goal van Andrés Iniesta. Of de counters van Chelsea in 2005, de schandalige overtreding van Asiel der Horno een jaar later en anders toch zeker de stift van Ramires in 2012 die de uitschakeling van de Catalanen inleidde. Geschiedenis genoeg en ook de ontmoeting anno 2018 is beladen: Chelsea strijdt voor bijna de laatste prijs, Barça wil na twee jaar weer de CL-finale halen.

Bekijk alle wedstrijden in de Champions League

Millwall - Sheffield Wednesday

Jos Luhukay krijgt het steeds beter op de rit bij het toch al Nederlands gekleurde Sheffield Wednesday. In de Championship gaat het steeds beter en ook in de FA Cup werd er tegen Swansea City knap een replay afgedwongen. Om ook op de ranglijst van het Engelse tweede niveau te gaan stijgen, moet er vanavond gewonnen worden van het team van Australiër Tim Cahill. 

Bekijk alle wedstrijden in de Championship

Paris Saint-Germain - FC Barcelona

Na de ontmoeting tussen beide eerste teams is zelfs het onder 19-duel beladen in de Youth League. PSG, dat Ajax uitschakelde in de Youth League ontvangt FC Barcelona, dat vorig seizoen in de halve finale van het jeugdtoernooi werd uitgeschakeld door winnaar Red Bull Salzburg. Doordat de Catalanen in de poulefase op één remise na alle wedstrijden wonnen, mogen ze een ronde later instromen. Rekenen zij af met Ajax-beul PSG?

Voetbal op tv

20.00 uur: Chelsea - FC Barcelona, Veronica, live verslag van het Champions League-duel

20.45 uur: Champions League Switch, Ziggo Sport Select, schakelkanaal CL-duels

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen