Heynckes: "Besiktas in staat van iedereen te winnen"

19 februari 2018, 16:50   Bijgewerkt: 19 februari 2018, 16:59

Bayern München treft dinsdag in de laatste zestien van de Champions League het Besiktas van Ryan Babel en Jeremain Lens. De Duitsers, die eerst thuis spelen, hebben daarmee niet de zwaarst mogelijke loting. Toch zegt trainer Jupp Heynckes op zijn hoede te zijn voor de Turkse bezoekers.

Bayern München hoopt in de thuiswedstrijd al flink wat doelpunten te kunnen maken om zo een marge op te bouwen voor de return in Turkije. "Dat zou kunnen, maar alleen als wij op ons best spelen. We zullen tot het uiterste moeten gaan, want Besiktas is in staat om van iedereen te winnen", zegt Heynckes maandag tijdens de persconferentie. De trainer beschikt over een fitte selectie en zegt zijn opstelling dan ook nog niet helemaal klaar te hebben. "We moeten nog enkele moelijke keuzes maken."

Bij Bayern loopt het de laatste maanden bijzonder goed, de club strijdt nog mee in de Champions League, de Duitse beker en lijkt ook het landskampioenschap te gaan pakken. "We hebben de afgelopen maanden de juiste balans weten te vinden. Alles binnen het team klopt en we moeten het nu afmaken", besloot hij. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen