Van der Ende: "Taak van de KNVB om transparant te zijn"

19 februari 2018, 20:20   Bijgewerkt: 19 februari 2018, 20:36

Mario van der Ende hoopt dat de KNVB nog met uitleg komt over de situaties rondom Hirving Lozano en Klaas-Jan Huntelaar afgelopen weekend. Beide spelers begingen eenzelfde soort overtreding en waar Lozano rood kreeg, kwam de Ajacied er vanaf zonder kaart.

Van der Ende liet in gesprek met FOX Sports weten dat hij zowel de slaande beweging van Hirving Lozano als de elleboogstoot van Huntelaar een rode kaart waard vond. Huntelaar kan echter niet meer geschorst worden, omdat scheidsrechter Kevin Blom de situatie al beoordeelde en een vrije trap toekende aan PEC Zwolle. "Als je het beeld stilzet zie je dat het zich van Blom wordt beperkt door een aantal spelers. Maar dit zijn situaties die je moet bespreken. Er staan vier man rond het veld, iemand hoort dit te zien."

Volgens Van der Ende zou de KNVB er goed aan doen om uitleg te geven over de situatie. "Bij de KNVB zitten veel voorlichters en mensen met kennis. Er kan dan heus wel iemand voor de camera verschijnen. Maar ik denk dat ze dat niet willen, omdat ze dan toe moeten geven dat ze fout zaten."

Lees ook: PSV niet akkoord met drie duels schorsing voor Lozano

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen