Lammers wacht af: "Er kunnen schorsingen en blessures komen"

20 februari 2018, 08:20

In het eerste elftal komt hij nog niet veel aan bod, maar bij Jong PSV laat Sam Lammers regelmatig zien klaar te zijn voor het grote werk. Ook maandagavond toonde de twintigjarige spits met een wonderschoon doelpunt tegen FC Den Bosch (2-1) in de Jupiler League zijn klasse.

Het winnende doelpunt op De Herdgang was voor Lammers zijn achtste doelpunt in elf wedstrijden voor Jong PSV dit seizoen. De jonge aanvaller schikt zich in zijn huidige rol bij de beloften, ondanks dat trainer Phillip Cocu aankondigde meer kansen te geven aan jeugdspelers. "Er kunnen schorsingen en blessures komen en daardoor zijn er misschien kansen in het eerste elftal. Ik was blij met de goal en heb voor mijn schot niet gekeken hoe de keeper stond. Het was proberen om de bal precies goed in de hoek te krijgen en dat lukte", aldus de spits tegenover het Eindhovens Dagblad. "In de eerste helft had ik er kort na het begin ook nog eentje kunnen maken, maar gelukkig was dit genoeg om vanavond te winnen."

Cocu maakte dit seizoen nog maar weinig gebruik van Lammers. In de Eredivisie kwam de aanvaller als invaller slechts drie keer binnen de lijnen, waarin hij niet wist te scoren. Het enige doelpunt dat Lammers dit seizoen in het eerste elftal maakte, was tegen SDC Putten in de eerste ronde van de KNVB beker. Bovendien trokken de Eindhovenaren deze winter Maximiliano Romero aan voor meer dan tien miljoen euro, wat het uitzicht op speeltijd voor Lammers ook niet vergroot. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen