Achilles '29 gaat leencertifcaten uitgeven om seizoen af te maken

20 februari 2018, 08:58

Achilles '29 wil geld lenen bij de leden en sponsoren om het seizoen in de Tweede Divisie alsnog af te kunnen maken. Er is een kleine negentig duizend euro nodig om dat te kunnen doen. Eerder dit jaar ging de bv van de amateurclub namelijk failliet.

De bvo-tak van de club uit Groesbeek had een schuld van meer dan vier ton en werd vervolgens failliet verklaard. Om het seizoen, met de nieuwe hoofdtrainer Arno Arts die het stokje overnam van de opgestapte Eric Meijers die na tegenslag op tegenslag de [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/327093/achilles-29-trainer-meijers-vertrekt-per-direct-het-is-op/,_blank,handdoek in de ring gooide], af te maken, gaat Achilles '29 certficaten van honderd euro per stuk uitgeven. In totaal komen er zo'n negenhonderd exemplaren in omloop. Dat schrijft De Gelderlander.

De leden, zakenrelaties en andere belangstellenden kunnen zo'n leencertifcaat aanschaffen, waarbij het plan is om dat over een periode van tien jaar terug te betalen. Na het faillissement, waarbij een groot deel van de spelers is vertrokken, is er nog geen wedstrijd gewonnen. Ook met Arts op de bank werd er afgelopen weekend verloren van Jong Sparta (2-4), waardoor de club inmiddels laatste staat in de competitie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen