Guardiola wil niet te lang stilstaan bij bekerblamage tegen Wigan

20 februari 2018, 09:33

Pep Guardiola heeft zich een sportief verliezer getoond na de onverwachte bekernederlaag tegen Wigan Athletic (1-0). Manchester City is dit seizoen nagenoeg ongenaakbaar, maar The Citizens werden maandagavond tegen alle verwachtingen in uitgeschakeld in de achtste finale van de FA Cup. Het is de eerste prijs die ze niet meer kunnen winnen dit seizoen.

"Felicitaties aan Wigan", begint Guardiola op de clubsite van Manchester City. "Zij scoorden uit één schot op doel na één gemaakte fout bij ons. Dit soort dingen kunnen gebeuren in dit soort wedstrijden, dan kun je afgestraft worden. We liggen uit de FA Cup, nu moeten we ons richten op de finale van zondag", doelt de Spaanse trainer op de League Cup-finale tegen Arsenal. Dat kan de eerste prijs van het tot dusver succesvolle seizoen worden. 

De beslissing in de wedstrijd viel in de slotfase van de wedstrijd. De immer populaire Will Grigg tekende tien minuten voor tijd voor het enige doelpunt van het bekerduel. Manchester City stond op dat moment al geruime tijd met tien man op het veld tegen de club uit de League One, doordat Fabian Delph vlak voor rust met een rode kaart van het veld was gestuurd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen