Janssen blijft langs de kant bij Fenerbahce met voetblessure

20 februari 2018, 10:29   Bijgewerkt: 20 februari 2018, 10:35

Vincent Janssen is voorlopig nog niet inzetbaar voor zijn tijdelijke werkgever Fenerbahce. De aanvaller heeft nog altijd teveel last van zijn sesambotje (aan de onderkant van zijn voet) en het herstel van die kwetsuur duurt langer dan verwacht. De spits staat al sinds december langs de kant in Istanbul.

"Hij werkt een aangepast programma af en er wordt echt van dag tot dag bekeken hoe het gaat met zijn herstel", vertelt zijn zaakwaarnemer Louis Laros aan Voetbal International. "Dit kan alleen herstellen met rust en voorzichtigheid is daarom geboden. Hij had er al langer last van, maar heeft er nog even mee doorgespeeld. Nu wil Vincent eerst volledig herstellen. Fenerbahçe heeft daar nauw contact over met Tottenham."

Mogelijk komen ook de eerste wedstrijden met het Nederlands elftal onder bondscoach Ronald Koeman in maart in gevaar voor Janssen, die juist verhuurd werd om speelminuten te maken, nadat hij bij de Spurs overbodig was geworden. Door zijn kwetsuur is dat voorlopig niet aan de orde, want tot dusver kwam hij slechts dertienmaal in actie namens de Turkse topclub. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen