Hazard blij met Messi-vergelijking: "Maar ik ben anders"

20 februari 2018, 11:56

Eden Hazard voelt zich gevleid door de vergelijkingen met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Dinsdagavond staat de Belgische sterspeler van Chelsea in de Champions League oog in oog met één van de spelers met wie hij vaak vergeleken wordt: Barça-ster Messi.

"Het is goed om vergeleken te worden met de besten ter wereld, Messi en Ronaldo. Maar ik ben anders en we spelen in andere competitie", zegt Hazard op een persmoment voorafgaand aan de clash tussen Chelsea en FC Barcelona in het miljardenbal. "Ik probeer hun niveau te bereiken door ieder seizoen mijn best te doen. Wil je één van de besten worden, dan moet je in grote wedstrijden presteren. En dit is een grote wedstrijd, dus we gaan ervoor."

Chelsea speelde vorig seizoen geen Champions League-voetbal, maar is dit seizoen terug in de grootste competitie van Europa. In de groepsfase eindigde de club uit Londen op de tweede plek, onder AS Roma maar boven Atlético Madrid. Hazard beseft dat Chelsea een hele kluif zal hebben aan FC Barcelona. "We moeten als team verdedigen, anders komen we in de problemen, maar we moeten ook ons eigen spel spelen en proberen doelpunten te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen