Seizoen van aankoop Mihálik bij AZ al over door blessure

20 februari 2018, 12:17   Bijgewerkt: 20 februari 2018, 12:25

Aanvaller Ondrej Mihálik komt dit seizoen niet meer in actie voor AZ. De twintigjarige buitenspeler viel tijdens het Jupiler League-duel tussen Jong AZ en Fortuna Sittard (2-0), een week geleden, uit met een blessure. Maandag is uit nader onderzoek gebleken dat de Tsjech zijn voorste kruisband afgescheurd heeft en voorlopig uit de roulatie is.

Het wegvallen van Mihálik is een flinke streep door de rekening van trainer John van den Brom, die weer een aanvallende optie minder heeft. In de winterstop vertrokken Fred Friday, Dabney dos Santos (beiden Sparta Rotterdam) en Levi García (Excelsior) op huurbasis uit Alkmaar. Tegenover het vertrek van het drietal stond de komst van Mihálik en de van FC Groningen overgenomen Oussama Idrissi.

Mihálik kwam tot nu toe drie keer in actie voor AZ. Van den Brom bracht hem in de Eredivisie tegen Willem II (0-2 winst) en Roda JC-thuis (2-2) als invaller binnen de lijnen. In het bekertoernooi kreeg hij een kwartier speeltijd tegen PEC Zwolle (4-1 winst). Tot een assist of doelpunt in het shirt van AZ kwam Mihálik nog niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen