Spoorboekje: Feyenoord tegen Chelsea, twee CL-duels

21 februari 2018, 14:20

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 21 februari. 

Wedstrijden

Chelsea - Feyenoord (20:00, Nederlandse tijd)

Het jeugdteam van de Rotterdammers is zo ongeveer het enige Nederlandse team die nog wel in Europa zit. De Rotterdammers, die in de vorige ronde met moeite van FC Nitra wonnen (2-3), zijn echter wel de underdog voor het treffen in de achtste finales, want de Engelsen bereikten vorig jaar de halve finales én verloren tot dusver slechts één partij in de Youth Cup. Wel kan trainer Cor Adriaanse een beroep doen op A-spelers Dylan Vente en Justin Bijlow: gaat dat ze helpen? 

{image[323709][right-half][]}Leganés - Real Madrid (18:45)

De inhaalwedstrijd in de Primera Division tussen Leganés en Real Madrid is een beladen duel: enkele weken geleden werd De Koninklijke in eigen stadion (!) uitgeschakeld in de Copa del Rey, waardoor de Champions League de enige noemenswaardige prijs is waarvoor de formatie van Zinedine Zidane nog speelt. Woensdagavond zal Real dan ook uit zijn op revanche, al was het alleen al om weer naar de derde plek in de Spaanse competitie op te schuiven. 

CSKA Moskou - Rode Ster Belgrado (18:00) 

De returnronde van de zestiende finales van de Europa League wordt in Moskou afgetrapt. Na de bloedeloze 0-0 remise tussen CSKA Moskou en Rode Star Belgrado in de heenwedstrijd kan het nog alle kanten op. De Nederlandse ogen zullen gericht zijn op oud-Ajacied Mitchell Donald, die tegenwoordig de aanvoerdersband draagt bij de Serviërs. Bij CSKA zullen waarschijnlijk ex-Eredivisionisten Pontus Wernbloom en Ahmed Musa op het veld staan.

Voetbal op tv

17.55 uur: CSKA Moskou - Rode Ster Belgrado, FOX Sports, live verslag van de Europa League-wedstrijd

18.40 uur: Leganés - Real Madrid, Ziggo Sport, live verslag van de Primera División-wedstrijd

20.00 uur: Sevilla - Manchester United, Veronica, live verslag van het Champions League-duel

20.45 uur: Champions League Switch, Ziggo Sport Select, schakelkanaal CL-duels

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen