Crisis bij vrouwenteam Achilles '29: trainer en assistent weg

20 februari 2018, 15:16

Het rommelt bij de vrouwentak van Achilles '29. Trainer Robert de Pauw en assistent Stephanie Vos hebben dinsdag per direct hun werkzaamheden neergelegd. Het tweetal kon zich niet vinden in het nieuwe contractvoorstel van de club, dat volgde na het faillissement van de bv van de club. 

Na de ondergang van de proftak van Achilles '29 moesten De Pauw en Vos een nieuwe overeenkomst sluiten met de club. Het verschil tussen het vorige contract en het nieuwe voorstel was echter te groot, zo geeft De Pauw eerlijk aan tegenover De Gelderlander. "Ik heb alles op een rijtje gezet, maar dit konden we niet doen. Een enorme teleurstelling. Ik had het erg naar mijn zin met de meiden."

De speelsters gaan dinsdag met elkaar om tafel om de gevolgen van het vertrek De Pauw en Vos te bespreken. Het reguliere seizoen zit er bijna op voor Achilles '29. Vrijdag speelt de Groesbeekse club het laatste duel, uit tegen PEC Zwolle. Achilles '29 is de nummer acht van de Eredivisie voor vrouwen. In totaal nemen negen teams deel aan de competitie. Zij zullen de play-offs bij de onderste ploegen ingaan, al deed de formatie relatief nog lang mee voor de plekken bij de beste vijf. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen