Lang wil dit seizoen nog debuteren in het eerste van Ajax

20 februari 2018, 16:17   Bijgewerkt: 20 februari 2018, 16:35

Ajax Onder 19 won vrijdag de mini-Klassieker tegen Feyenoord met 3-2. Noa Lang hielpt de Amsterdammers met een doelpunt aan de zege. De achttienjarige middenvelder was vooral te spreken over de tweede helft en liet na afloop weten dat het zijn doelstelling is om dit seizoen nog te debuteren in de hoofdmacht van Ajax.

Voor Lang was het sowieso een bijzondere wedstrijd. De middenvelder maakte in 2013 de overstap van de jeugdopleiding van Feyenoord naar Ajax. Een makkelijk duel was het niet voor de Amsterdammers. "We speelden vooral in de eerste helft dramatisch. Ook bij mij ging het niet goed. Ik was te weinig in het spel betrokken en had te veel balverlies. Dat is niets voor mij. Ik kreeg ook op mijn kop in de rust. 'Het is leuk dat je meedoet, maar je moet laten zien dat je een voorbeeldfunctie hebt', zeiden de trainers. Daar was ik het mee eens", zegt hij op de website van Ajax.

Lang is officieel speler van Jong Ajax, maar doet ook nog af en toe mee met Onder 19, zoals eerder al gebeurde met Justin Kluivert en Matthijs de Ligt. De middenvelder hoopt dezelfde weg als het tweetal af te leggen. "Zeker, debuteren in Ajax 1 blijft ook mijn doelstelling voor dit seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen