Stam gelijk met Reading, Pelupessy scoort voor Sheffield

20 februari 2018 – Jaap Stam heeft met Reading FC ook tegen Nottingham Forest geen drie punten weten te pakken. De ploeg bleef steken op 1-1. Jos Luhukay ging met Sheffield Wednesday, ondanks een doelpunt van Joey Pelupessy, onderuit bij Millwall.

Stam gelijk met Reading, Pelupessy scoort voor Sheffield

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Nottingham - Reading 1-1
Reading kwam nog wel op voorsprong op bezoek bij Notthingham Forest. Omar Richards opende na 35 minuten spelen de score. Daarmee leek de ploeg van Jaap Stam drie punten te gaan pakken, maar vijf minuten voor tijd maakte Lee Tomlin er 1-1 van. Daardoor bezet Reading momenteel de achttiende plaats in het Championship.

Millwall - Sheffield Wednesday.
Ook Sheffield stond bij rust op voorsprong nadat Joey Pelupessy drie minuten voor het einde van de eerste helft de score opende met een mooi afstandsschot. Vlak na rust stelde Millwall echter orde op zaken. Via Lee Gregory was het al snel weer gelijk. Zo'n tien minuten later zette Steve Morison de thuisploeg op voorsprong. Het bleef uiteindelijk bij 2-1. Daardoor staat de ploeg van Luhukay nu op de zestiende plaats.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd