Locadia moest wennen: "Trainen harder dan in Nederland"

21 februari 2018, 19:20

Jürgen Locadia beleefde afgelopen zaterdag in de FA Cup een droomdebuut bij Brighton & Hove Albion. De van PSV-overgekomen aanvaller was al na een kwartier trefzeker. Wel moest de spits in zijn eerste weken bij de Engelse club flink wennen.

Het verschil met PSV zit hem vooral in de trainingsintensiteit, legt Locadia uit op de website van Brighton. "We trainen hier veel harder en veel langer, maar ik begin er inmiddels aan te wennen." Omdat de spits bij zijn komst nog met een hamstringblessure kampte, speelde hij pas één wedstrijd voor Brighton. "Ik heb denk ik nog een paar wedstrijden nodig om helemaal fit te worden, dit was mijn eerste wedstrijd sinds december."

Mede dankzij het doelpunt van Locadia versloeg Brighton Coventry City uiteindelijk met 3-1 in de FA Cup. Daardoor wacht nu de wedstrijd tegen Manchester United. "Voor ons is dit een heel grote wedstrijd, zeker omdat we op Old Trafford spelen. Ik heb er ooit één keer eerder gespeeld, met PSV in de Champions League. Het is een mooi stadion."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen