CSKA Moskou naar achtste finale EL na zege op Rode Ster

21 februari 2018, 19:50   Bijgewerkt: 21 februari 2018, 20:01

CSKA Moskou heeft als eerste ploeg de achtste finales van de Europa League bereikt. De Russen boekten in eigen huis een nipte 1-0 zeg op Rode Ster Belgrado. Afgelopen week eindigde de heenwedstrijd in Servië in een doelpuntloos gelijkspel.

Bij Rode Ster begon Nederlander Mitchell Donald in de basis. Hij kon echter niet voorkomen dat zijn ploeg vlak voor rust op achterstand kwam. Op aangeven van Konstantin Kuchaev was het Alan Dzagoev die de score opende in de VEB Arena van CSKA.

Rode Ster wist dat een 1-1 gelijkspel genoeg zou zijn om door te gaan naar de laatste acht, maar scoren deden de Serviërs niet. Omdat ook CSKA in de tweede helft niet tot scoren kwam, bleef het bij 1-0. Daardoor gaan de Russen door naar de volgende ronde.