Nederlanders Chelsea schakelen Feyenoord uit in Youth League

21 februari 2018, 22:25

Feyenoord Onder-19 is uitgeschakeld in de UEFA Youth League nadat er werd verloren van de leeftijdsgenoten van Chelsea. Mede dankzij doelpunten van Nederlanders en oud-Ajacieden Daishawn Redan en Juan Familio-Castillo werd het uiteindelijk 5-2 voor de Engelsen.

Het jeugdige Feyenoord keek al vroeg in de wedstrijd tegen een 2-0 achterstand aan na doelpunten van Ethan Ampadu en Redan. Niet veel later tekende aanvoerder Jordy Wehrmann namens de Rotterdammers nog wel voor de aansluitingstreffer. Nog voor er een half uur gespeeld was, was de marge echter alweer twee. Een van richting veranderde voorzet van Familio-Castillo betekende de 3-1. Dat was ook de ruststand.

Feyenoord kreeg opnieuw een domper te verwerken toen doelman Justin Bijlow vanwege een blessure achterbleef in de kleedkamer. Hij werd na rust vervangen door Jordie van Leeuwen. De Rotterdammers kwamen sterk uit de kleedkamer en konden direct een kans noteren. Toch was het Chelsea dat al snel opnieuw scoorde nadat Lutsharel Geertruida de bal in eigen doel werkte.

De 5-1 kwam op naam van Harvey St. Clair te staan. Het slotakkoord was nog wel voor Feyenoord. Uit een corner maakte Noah Lewis er 5-2 van. Chelsea voegt zich door de zege bij de laatste acht van de Youth League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen