Mourinho looft McTominay na optreden tegen Sevilla

21 februari 2018, 23:33   Bijgewerkt: 21 februari 2018, 23:45

José Mourinho gaf woensdag Scott McTominay de voorkeur boven Paul Pogba in het Champions League-duel met Sevilla. De manager van Manchester United liet na afloop weten blij te zijn met die keuze en zegt genoten te hebben van het optreden van het 21-jarige talent.

Mourinho was niet blij dat hij tijdens de persconferentie voornamelijk vragen over Pogba moest beantwoorden. "Alle vragen gaan over Paul, maar het zou over deze jongen moeten gaan", doelt hij op McTominay. "Hij heeft het fantastische gedaan en deed alles goed. Hij stopte hun spelmaker Éver Banega af en was echt briljant." Pogba kwam overigens al snel toch binnen de lijnen na een blessure voor Ander Herrera. "Het middenveld speelde goed en daar heeft Paul aan bijgedragen."

Over Herrera had Mourinho iets minder goed nieuws. De manager verwacht hem lang kwijt te zijn vanwege een hamstringblessure. "Ik denk dat het een vrij ernstige blessure is. De afgelopen tijd kampte hij al met een lichte blessure, maar volgens de medische staf was hij nu honderd procent fit. Daar leek het echter niet op", was Mourinho kritisch op zijn staf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen