Gisteren gemist: United en Sevilla gelijk, Real wint inhaalduel

22 februari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 21 februari.

Locadia moest wennen: "Trainen harder dan in Nederland"

Jürgen Locadia beleefde afgelopen zaterdag in de FA Cup een droomdebuut bij Brighton & Hove Albion. De van PSV-overgekomen aanvaller was al na een kwartier trefzeker. Wel moest de spits in zijn eerste weken bij de Engelse club flink wennen.

Real wint inhaalduel met Léganes en stijgt naar plek drie

Real Madrid heeft in de inhaalwedstrijd op bezoek bij Léganes drie punten weten te pakken. Het werd uiteindelijk 1-3 voor de bezoekers. Daardoor weet Real het gat met nummer twee Atlético Madrid te verkleinen. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt nu zeven punten. De achterstand op FC Barcelona is veertien punten.

Nederlanders Chelsea schakelen Feyenoord uit in Youth League

Feyenoord Onder-19 is uitgeschakeld in de UEFA Youth League nadat er werd verloren van de leeftijdsgenoten van Chelsea. Mede dankzij doelpunten van Nederlanders en oud-Ajacieden Daishawn Redan en Juan Familio-Castillo werd het uiteindelijk 5-2 voor de Engelsen.

United houdt stand in Sevilla, Shakhtar buigt achterstand om

Kansen kreeg het genoeg, maar Sevilla heeft woensdagavond thuis niet weten te winnen van een tegenvallend Manchester United: 0-0. Een leukere wedstrijd speelde zich af in het Oekraïnse Charkov. Daar kwam AS Roma op voorsprong tegen Shakhtar Donetsk, maar de 'thuisploeg' zette de wedstrijd na rust volledig op de kop. Facundo Ferreyra maakte de 1-1 en met een schitterende vrije trap zorgde Fred voor de 2-1.

Mourinho looft McTominay na optreden tegen Sevilla

José Mourinho gaf woensdag Scott McTominay de voorkeur boven Paul Pogba in het Champions League-duel met Sevilla. De manager van Manchester United liet na afloop weten blij te zijn met die keuze en zegt genoten te hebben van het optreden van het 21-jarige talent.

Belangrijke uitslagen:

Sevilla - Manchester United 0-0

Shakhtar Donetsk - AS Roma 2-1

CSKA Moskou - Rode Ster Belgrado 1-0

Léganes - Real Madrid 1-3

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen