Swart rekent op Feyenoord: "Ik vrees niet dat PSV makkelijk wint"

22 februari 2018, 07:42

Sjaak Swart rekent zondag op Feyenoord. De Rotterdammers kunnen Ajax een goede dienst bewijzen door koploper PSV te kloppen in De Kuip. "Jongens als El Ahmadi en Vilhena gaan altijd volle bak, joh", zegt het Amsterdamse clubicoon.

"Ja, ik hoor in Amsterdam mensen zeggen: maar ze spelen vier dagen later de halve finale van de beker. Die is belangrijker", zegt Swart in het Algemeen Dagblad. "Dan denk ik: ja, ze spelen wel in de eigen Kuip. En tegen Willem II, dat is geen Real Madrid toch? Nee, Feyenoord geeft zondag echt wel gas. Ik zou al tevreden zijn als ze een puntje pakken. Dan kruipt Ajax weer wat naar de landstitel."

Het verschil tussen PSV en Ajax bedraagt op dit moment vijf punten. Als de Eindhovenaren verliezen, kan Ajax na dit weekend de titelrace weer in eigen hand hebben, mits de ploeg van Erik ten Hag zondag zelf ook wint van ADO Den Haag.

Voor Feyenoord is prolongatie van de landstitel allang mislukt. Het enige wat rest is de KNVB Beker. In het bekertoernooi wacht woensdag Willem II in de halve finale. Swart: "Maar als Feyenoord van PSV zou verliezen, dan is nummer drie AZ waarschijnlijk definitief weg. En PEC Zwolle, FC Utrecht en Vitesse komen dan dichtbij. Dat wil je toch niet? Nee, ik vrees eigenlijk helemaal niet dat PSV makkelijk zal winnen in De Kuip."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen