Reiziger: "Dat we niet kunnen promoveren, maakt ons niets uit"

22 februari 2018, 08:16

Als Jong Ajax zo doorgaat, stevent de beloftenploeg af op de titel in de Jupiler League. Maar promoveren kunnen de Amsterdammers niet. Daarmee laait de beloftendiscussie weer op. Michael Reiziger, coach van Jong Ajax, ziet een meerwaarde van beloftenploegen in de Jupiler League.

"Het gaat erom dat wij spelers klaarstomen voor Ajax 1. Maar in de praktijk leiden wij ook op voor andere clubs", zegt Reiziger in het Algemeen Dagblad. "Dan is het toch alleen maar goed dat die spelers nu veel weerstand krijgen? Wij hoeven geen spelers meer te verhuren en kunnen nu van dichtbij hun ontwikkeling volgen."

Sinds de entree van 'Jong-ploegen' in de Jupiler League werd er nog niet één kampioen. Jong Ajax kan voor een unicum zorgen en wil de titel nu ook pakken. "Al blijven wij altijd ondersteunend aan het eerste. Dat zal ook nu niet veranderen. Dat we niet kunnen promoveren, maakt ons niets uit. Als topsporter is het kampioenschap het doel. Dat blijft onveranderd", aldus Reiziger.

Jong Ajax staat in het huidige seizoen na 25 wedstrijden bovenaan, met drie punten voorsprong op NEC. De Nijmegenaren en ook nummer drie Fortuna Sittard morsen in 2018 veel punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen