Rayhi verdedigt Lijnders: "De trainer kan niet de oorzaak zijn"

22 februari 2018, 11:21

NEC-rechtsbuiten Mohamed Rayhi verdedigt Pepijn Lijnders. De nieuwe hoofdtrainer in Nijmegen staat na zeven wedstrijden onder druk, omdat de titelkandidaat slechts drie wedstrijden won onder zijn leiding. Volgens Rayhi is dat niet de schuld van Lijnders.

"We spelen een ander spel onder de nieuwe trainer. Daar moeten we ons aan aanpassen. Maar de trainer kan niet de oorzaak zijn", zegt Rayhi tegen de Gelderlander. "De kwaliteit is er, maar het moet er nog uitkomen. Wij moeten het doen op het veld. En dat gaat goed komen."

Behalve Lijnders staat ook de spelersgroep onder druk. Deze vrijdag wacht voor NEC de topper tegen Fortuna Sittard. Maar ook de nummer drie van de Jupiler League kwakkelt enorm. Rayhi: "Ik begrijp dat de supporters een overwinning eisen en dat eisen wij ook van onszelf. Maar we moeten onszelf niet een te grote druk opleggen. We hebben een jonge ploeg en dat kan verkeerd uitpakken. We staan nog steeds vier punten voor op Fortuna en als we winnen slaan we een hele grote slag."

Met de huidige stand promoveert NEC aan het einde van de rit, omdat koploper Jong Ajax niet mag promoveren.

Lees ook: Reiziger: "Dat we niet kunnen promoveren

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen