Dolberg: "Steeds zelfde oefeningen, werd beetje saai"

22 februari 2018, 13:30   Bijgewerkt: 22 februari 2018, 13:58

Kasper Dolberg richt zich op de hervatting van de groepstraining van Ajax. De spits raakte tijdens de laatste competitiewedstrijd van 2017 geblesseerd aan zijn voet. Hij zat de laatste weken in het krachthonk van De Toekomst.

"Het waren zes lange weken. Steeds dezelfde oefeningen, het werd een beetje saai", vertelt de Deen op de website van Ajax. "Ik moest mijn linkerbeen blijven trainen zodat die geen achterstand zou oplopen. Daarnaast heb ik veel krachttraining gedaan en mijn bovenlichaam getraind."

Voor Dolberg was het een drukke periode. "Om eerlijk te zijn, was ik tijdens mijn blessure vaker op de club dan toen ik fit was. Ik trainde twee keer per dag. Ik heb dus niet verveeld thuisgezeten. Nu de groep onder Erik ten Hag ook vaak twee keer per dag traint, heb ik vaker mensen om me heen. Wanneer iedereen om 13:00 uur weg is, ben je sneller eenzaam."

Dolberg kan nog geen datum prikken voor zijn rentree. "Dat hangt ervan af hoe mijn voet reageert. Het gips is er nu af en het voelt heel goed. Mijn enkel en tenen zijn nog niet zo sterk als voor de blessure. De focus ligt nu eerst op het terugkrijgen van de spierkracht in mijn been. Meedoen met de groepstraining is een big thing voor mij nu, andere doelstellingen zijn voor later."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen