NAC Breda wil het vele publiek tegen FC Groningen laten keren

23 februari 2018, 09:19

NAC Breda-trainer Stijn Vreven wil profiteren van de onrust die er momenteel heerst bij FC Groningen. Door meteen goed van start te gaan in het Eredivisieduel van vrijdagavond, hoopt de coach zijn opponent te overrompelen. "Het publiek moet gaan morren."

Daarmee doelt de Belg op de vele thuissupporters, die door de actie van FC Groningen, aanwezig zijn. "Je moet hen niet in de wedstrijd laten komen en het publiek de gelegenheid geven om te gaan morren", vertelde de coach tegenover Omroep Brabant.

Dat FC Groningen deze jaargang nog niet wist te winnen, moet NAC Breda als voordeel aangrijpen. "Dat kan een voordeel zijn. De start zal zeer belangrijk zijn. Ik verwacht dat zij het eerste kwartier fel zullen spelen om het publiek achter zich te krijgen. Een wij moeten dus zorgen dat we het publiek tegen hen krijgen. Het wordt de wet van de sterktste, een beetje bluf en daarbij moeten we sterk in het hoofd zijn."

Zonder de geschorste Giovanni Korte zal NAC Breda aantreden tegen FC Groningen. Voor Vreven moet het duel in het noorden des lands een aanzet zijn voor een ferme eindsprint in de Eredivisie met maar één doel: handhaving. "Nu beginnen de finales. Het zijn nog tien zes-punten-wedstrijden. Het zijn tien mogelijkheden om je veilig te spelen en wij zullen dat moeten doen."

Lees ook: Faber blij met 'gratis kaarten-actie' 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen