Koopmeiners geniet van Jong Oranje én La Gazetta dello Sport

22 februari 2018, 17:25

Het was een bijzondere week voor Teun Koopmeiners: eerst werkte hij zijn eerste minuten af bij Jong Oranje middels een trainingsstage, later in de week dook hij op in een bijzonder lijstje. De AZ-middenvelder stond in de sportkrant La Gazetta dello Sport bij de beste 98 talenten uit zijn geboortejaar (1998).

"Ik kreeg een appje van een vriend met nummer 96 erin", vertelt hij tegenover NH/Sport, over de plek waarop hij staat in die desbetreffende ranglijst in de Italiaanse krant (96ste). "Hoe bedoel je, dacht ik eerst. Later kreeg ik meer berichten en zag ik het voorbijkomen op Instagram. Een mooie waardering." Kylian Mbappé is bijvoorbeeld de nummer een op hetzelfde lijstje, waarvan Justin Kluivert de hoogste Nederlander is (zesde).

Eerder in de week was er ook nog de trainingsstage met Jong Oranje in Zeist onder bondscoach Art Langeler. Koopmeiners was er voor het eerst bij. "Een enorme leuke ervaring. Een nieuwe trainer is ook altijd leuk. Ook de bondscoach kwam nog even kijken, die heb ik een hand gegeven. Verder heb ik lekker gevoetbald en plezier gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen