Lokomotiv Moskou schakelt OGC Nice en Balotelli simpel uit

22 februari 2018, 18:54

Het Europa League-avontuur van OGC Nice zit erop. De ploeg die eerder dit seizoen in Europees verband afrekende met Ajax en Vitesse kon op bezoek bij Lokomotiv Moskou de in eigen huis opgedane 2-3 achterstand bij lang en na niet ombuigen: 1-0. Daardoor is de koploper van Rusland na CSKA Moskou de tweede ploeg die zich plaatst voor de achtste finales.

Hoe anders was de avond in Moskou, waar de gevoelstemperatuur niet boven de twintig graden onder nul kwam, geworden als Mario Balotelli na tien minuten niet snoeihard op de lat, maar ín het doel van de thuisploeg had geschoten. OGC Nice moest de achtervolging inzetten en had daarvoor goede kansen in het eerste kwartier, maar benutte die dus niet. Met name Balotelli had kunnen en misschien wel moeten scoren. 

{image[324313][right-half][]}In het eerste half uur had Super Mario zijn ploeg al een hele goede dienst kunnen bewijzen, maar hij scoorde niet. Ook een vrije trap vlak voor rust werd knap uit het doel gehaald door Guilherme. Op dat moment was het overigens al 1-0, want de tweede grote kans voor Lokomotiv - de eerste van Anton Miranchuk werd nog gemist - was raak. Igor Denisov maakte de oh-zo-belangrijke 1-0 bij de thuisploeg, waar oud-PSV'er Jefferson Farfán na een half uur was uitgevallen.

Dus moet Nice na de thee nog drie treffers maken om de uitschakeling in de Europa League te voorkomen. Maar ondanks die wetenschap was Lokomotiv nog het dichtst bij een treffer: de inzet van Miranchuk belandde echter op de paal. Het heilige vuur bij Nice ebde weg en dus is de tweede ploeg die op zeker de koker van de achtste finales ingaat in de Europa League, weer een Russische: Lokomotiv Moskou.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen