Van den Brom niet bezig met halve finale tegen Twente

23 februari 2018, 14:45

John van den Brom is nog niet bezig met de halve finale van de KNVB Beker. Volgens de coach ligt de prioriteit van AZ 'gewoon' bij de Eredivisie-wedstrijd tegen hekkensluiter Sparta Rotterdam. "Na twee gelijke spelen zijn we extra gemotiveerd om weer wat laten zien tijdens een thuiswedstrijd", aldus de coach.

Met een geheel fitte selectie – op de langdurig geblesseerde spelers na – trainde AZ deze week in aanloop naar Sparta Rotterdam vanwege de vorst deels op kunstgras. "Donderdag trainden we op kunstgras en namen we geen risico met de knie van Marco Bizot. Vrijdag op gras ging het prima. Er is sowieso fantastisch getraind", vond de trainer, die donderdag bezoek kreeg van bondscoach Ronald Koeman."Hij maakt deze weken een rondje langs clubs met internationals en potentiele internationals. Dat is een goede zaak, want je moet als bondscoach goed in contact staan met clubtrainers."

{image[323732][right-half][]}Sparta Rotterdam

Met Dick Advocaat ontvangt Van den Brom AZ ook de voorganger van Koeman in Alkmaar. Sparta is een ploeg die de coach goed kent. "Ik heb Sparta sinds de winterstop veel aan het werk gezien, onder meer om mijn eigen jongens te bekijken: Fred Friday en Dabney Dos Santos. Sparta heeft te weinig punten gekregen voor hetgeen ze hebben laten zien. Het is ook de vraag in welk systeem ze gaan spelen, want afgelopen weekend stonden ze op het laatst met twee spitsen in het veld. Dat moeten we afwachten, maar we zijn op alle systemen voorbereid."

De volle concentratie bij AZ ligt dan ook op het duel van zaterdagavond. Dat midweeks alweer de halve finale in de KNVB Beker wacht, doet Van den Brom weinig. "Met die wedstrijd zijn we nog helemaal niet bezig. We doen het goed in de Eredivisie en dat willen we graag zo houden. We weten waar we mee bezig zijn en hoe we dat willen doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen