ADO in vorm naar de ArenA: "Zijn voor niemand bang"

23 februari 2018, 15:39

ADO Den Haag kende een moeizame start van de competitie en verloor de eerste drie duels, maar is inmiddels behoorlijk op stoom gekomen. De club uit de Hofstad staat achtste en heeft daardoor ook de hoop om de play-offs om Europees voetbal te halen. Trainer Alfons Groenendijk heeft die ambitie, maar blijft rustig onder de verwachtingen.

"Er is natuurlijk van alles mogelijk, met nog tien wedstrijden te gaan, maar we bekijken het stap voor stap. Dat blijf ik zeggen", zegt hij op de website van ADO. "We hoeven in ieder geval niet naar beneden te kijken. Dat is fijn. Het geeft rust voor alles en iedereen die betrokken is bij ADO Den Haag. We lopen niet voor de play-offs weg, maar we gaan niet van de daken schreeuwen dat we ze moeten halen. We willen het graag en noemen het een gezonde ambitie. Dat is voor ons genoeg."

Zondag gaat de ploeg op visite bij nummer twee Ajax. "Op papier is Ajax-uit één van de moeilijkste duels van het seizoen", beseft Groenendijk. "We zullen top moeten zijn om een goed resultaat te behalen. We moeten ervoor zorgen dat we niet te snel balverlies lijden en goed verdedigen, met de hele ploeg. We moeten de belangrijke duels en de tweede bal winnen en uiteraard de spaarzame kansen afmaken. We zijn voor niemand bang en gaan erheen met een goed gevoel. We hebben vertrouwen."

Aderlating voor ADO is de absentie van Sheraldo Becker. De rappe aanvaller wordt geteisterd door een bovenbeenblessure.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen