Roda JC hakt zaterdag knoop door over snel herstelde Avdijaj

23 februari 2018, 15:51

Roda JC kan zondag tegen Willem II mogelijk weer over aanvaller Donis Avdijaj beschikken. De huurling van Schalke 04 herstelt sneller dan verwacht van zijn bovenbeenblessure. Ruim twee weken geleden raakte hij geblesseerd aan zijn bovenbeen.

Zaterdag volgt een laatste test, weet De Limburger, en neemt trainer Robert Molenaar een besluit. Mohamed El Makrini keert sowieso terug. De middenvelder moest de wedstrijd van vorige week tegen FC Utrecht laten schieten vanwege een verrekking. Daryl Werker is er niet bij. Hij is deze week geopereerd aan zijn meniscus.

De uitwedstrijd is tegen Willem II is een reprise van de veelbesproken kwartfinale in de KNVB Beker. Roda JC vocht de uitschakeling door de Tilburgers aan, maar kreeg donderdag in de rechtszaal ongelijk. Het competitieduel is een echte degradatiekraker. Roda staat zeventiende met drie punten achterstand op de Tricolores, de nummer veertien van de Eredivisie.

Roda maakte tegen Utrecht een slecht beurt met een 1-4 nederlaag. Molenaar blijft achter de behoudende speelwijze staan. Wel evalueerde hij de wedstrijd met de spelersgroep. "Ik heb daarin vooropgesteld dat ik eindverantwoordelijk voor die keuze was."

Lees ook: Van de Looi verwacht ander duel met Roda dan in de beker

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen