Fraser liet spelersgroep naar Nuis kijken voor bewustwording

23 februari 2018, 15:56

Henk Fraser heeft de selectie van Vitesse laten kijken naar de Olympische race van Kjeld Nuis om ze op scherp te zetten voor het duel met VVV-Venlo. Op Papendal werd de gouden race van de schaatser bekeken. "Ik had het gevoel dat dit iets zou zijn om richting de ploeg te gebruiken", aldus de coach.

"Ik had het gevoel dat ik hiermee de groep op bewustzijn kon wijzen. Ik hoopte op zo'n scenario", vertelde hij tegenover De Gelderlander. "Het gaat om een verschil van vierhonderdste van een seconde. En wij denken soms: 'ik begin vijf minuten later'. Of ik laat iemand even lopen. We hebben bewust met zijn allen gekeken. Ik heb ook gewezen op chauvinisme. Het was mooi te zien hoe iedereen meeleefde. Ik hoop nu dat ze er ook iets mee doen richting de wedstrijd tegen VVV."

Tegen de Limburgers wil de trainer weer een goed resultaat behalen, nadat er vorige week werd verloren van Excelsior. Uit woede trok de oefenmeester twee vrije dagen van de spelers in. Bryan Linssen is er niet bij: hij is niet tijdig hersteld voor het duel met VVV. Navarone Foor wordt zijn vervanger. "Alleen kan Navarone ook op het middenveld spelen en zou Mason Mount links voorin kunnen starten", aldus Fraser.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen