Nelom en Brogno belanden in volle ziekenboeg van Sparta

23 februari 2018, 16:12

Het is erg druk in de ziekenboeg van Sparta. Onder meer Miquel Nelom en Loris Brogno zijn in de lappenmand geraakt en moeten de uitwedstrijd van zaterdag tegen AZ laten schieten. Ook Thomas Verhaar, Mark Veenhoven, Janne Saksela en Roy Kortsmit behoren tot de geblesseerden. Sander Fischer en Kenneth Dougall zitten een schorsing uit.

Dick Advocaat wilde op de persconferentie nog niets prijsgeven over zijn basiself. In ieder geval wordt Michel Breuer als vervanger voor de geschorste Fischer verwacht. De blessure komen Sparta slecht uit in deze fase van de competitie. Het maakt de opdracht tegen AZ zeker niet makkelijker. "We moeten proberen vanuit een goede organisatie te spelen", zegt Advocaat op beelden van RTV Rijnmond. "Als we zelf de bal hebben, moeten we meer dreiging hebben dan in de laatste uitwedstrijden."

Een punt of meer in Alkmaar ziet Advocaat als bonus. "We weten dat we niet dezelfde kwaliteiten hebben als andere ploegen. Maar voor vijf, zes ploegen doen we niet onder. Die ploegen komen straks. Punten morgen zijn bonus, zo gaan we ook naar AZ toe."

Lees ook: Van den Brom niet bezig met halve finale tegen Twente

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen