PEC Zwolle snakt naar overwinning: Marcellis ontbreekt in Almelo

23 februari 2018, 19:04

PEC Zwolle snakt naar een overwinning. De ploeg van John van 't Schip verloor vier van de laatste vijf competitiewedstrijden. Zaterdag krijgt PEC Zwolle op bezoek bij Heracles Almelo een nieuwe kans.

"Als we willen behouden waar we voor de winterstop zo hard voor gewerkt hebben, dan moeten we weer een keer gaan winnen", zegt Van 't Schip tegen RTV Oost. De trainer moet het stellen zonder Dirk Marcellis, die een liesblessure heeft. Nicolas Freire is zijn vervanger.

Behalve de resultaten, is het ook voetballend minder. "Dat ligt ook aan de tegenstanders", vindt Wouter Marinus. "Ze houden meer rekening met ons en passen zich wat meer aan. Het heeft met meerdere facetten te maken, maar ik kan niet ontkennen dat het minder is. We moeten gewoon weer lekker gaan voetballen en ons eigen ding doen. Op de trainingen komt het er ook echt wel uit en ik heb er veel vertrouwen in dat het morgen goed komt."

Lees ook: [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/329115/stegeman-rustig-voel-me-hetzelfde-als-de-afgelopen-jaren/,_blank,Stegeman rustig: "Voel me hetzelfde als de afgelopen jaren"]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen