Spoorboekje: interview Botteghin, Dortmund en Napoli in actie

26 februari 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 26 februari.

Nieuws

PSG hoopt op goed nieuws over Neymar

Paris Saint-Germain zag zondag Neymar uitvallen tijdens het duel met Olympique Marseille. De Braziliaan verzwikte zijn enkel en moest huilend en per brancard van het veld worden gedragen. Volgens Unai Emery is Neymar op tijd fit voor het duel met Real Madrid in de Champions League over iets meer dan een week, maar maandag wordt er meer nieuws verwacht over de aanvaller.

Specials

Botteghin wil weer een sterkhouder worden achterin bij Feyenoord

Voor bijna geen enkele Feyenoorder viel er zondagmiddag wat te lachen in De Kuip. Toch was er bij Eric Botteghin ondanks het slechte resultaat een heel klein beetje tot vreugde. Voor het eerst sinds vijf maanden stond de Braziliaan weer eens in de basis bij Feyenoord. "Het waren moeilijke maanden om te wachten op een kans", aldus de verdediger. Ook met Bart Ramselaar blikt FCUpdate.nl terug op de topper in De Kuip van zondagmiddag.

Wedstrijden

Cagliari - Napoli (20.45 uur)

Napoli gaat maandagavond op bezoek bij laagvlieger Cagliari. Op papier een vrij eenvoudige wedstrijd voor de koploper van de Serie A. De wedstrijd van Juventus werd zondag afgelast en dus kan Napoli bij winst voor extra druk zorgen bij de nummer twee door het gat naar vier punten te brengen.

Borussia Dortmund - Augsburg (20.30 uur)

Ook een Bundesliga-wedstrijd op maandagavond. Nummer twee Borussia Dortmund treft het Augsburg van Jeffrey Gouweleeuw, dat de tiende plek bezet. De thuisploeg zal moeten winnen om de voorsprong van drie punten te houden op Schalke 04. Lukt dat de ploeg van Peter Stöger of weet Augsburg punten af te snoepen?

Jong FC Utrecht - Jong Ajax (20.00 uur)

Jupiler League-koploper Jong Ajax zag achtervolgers NEC en Fortuna Sittard eerder deze week gelijkspelen in een onderling duel. De Amsterdammers kunnen dus vijf punten los komen te staan van nummer twee NEC. Dan moet er maandagavond wel gewonnen worden op bezoek bij Jong FC Utrecht.

Voetbal op TV

19.50 uur: Peptalk, Ziggo Sport, talkshow

20.30 uur: Borussia Dortmund - FC Augsburg, FOX Sports 2

20.30 uur: Voetbal Inside, RTL 7, voetbaltalkshow

22.00 uur: Natafelen met Kees, FOX Sports 1, voetbaltalkshow

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen