Cocu: "De uitslag van Ajax zorgde voor extra stimulans"

25 februari 2018, 17:44

PSV deed zondag zeer goede zaken in de titelstrijd. De Eindhovenaren zagen Ajax eerder op de dag gelijkspelen tegen ADO Den Haag en wonnen zelf met 1-3 van Feyenoord. Phillip Cocu was na afloop dan ook trots op de prestaties van zijn ploeg.

Cocu informeerde zijn ploeg voor het begin van de wedstrijd over de uitslag van Ajax om zo voor extra motivatie te zorgen. "Dat heb ik tegen de spelers gezegd, want vaak zorgt dat voor een extra stimulans", vertelde Phillip Cocu. "Ik ben trots en tevreden. We hebben uitstekend gespeeld, onder behoorlijke druk. Ik zag dat we ieder duel wilden winnen, dat we lef toonden en voorin ook effectief waren. Het is een heerlijk weekend, mogen er zo maar meer volgen", zegt de trainer op de website van PSV

"Ik vind dat we duidelijk stappen zetten qua beladen wedstrijden waar veel op het spel staat", vult Cocu aan tegenover FOX Sports. "We waren solide en hebben veel druk op Feyenoord gelegd. We wilden ze al zo vroeg mogelijk aanpakken. Dat hebben we de hele wedstrijd volgehouden en dat betaalde zich uit."

Lees ook: Van Bronckhorst na nederlaag: "Het was ondermaats"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen