City overklast Arsenal en pakt eerste prijs van het seizoen

25 februari 2018 – Manchester City heeft de eerste prijs van het seizoen binnen. In de finale van de League Cup wist de ploeg van Pep Guardiola eenvoudig af te rekenen met Arsenal. Het werd uiteindelijk 0-3 op Wembley. Voor de manager is het zijn eerste prijs met City.

City overklast Arsenal en pakt eerste prijs van het seizoen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Manchester City kwam na achttien minuten spelen op voorsprong op Wembley. Sergio Agüero opende op prachtige wijze de score. Dat was ook de ruststand. Arsenal moest na rust dus een achterstand zien goed te maken, maar het was City dat de eerste kans noteerde. De ploeg van Guardiola domineerde sowieso en de 0-2 liet dan ook niet lang op zich wachten. Na een corner van Kevin De Bruyne verdubbelde Vincent Kompany de score.

Enkele minuten later gooide City de wedstrijd definitief in het slot. David Silva tekende voor de 0-3. Dat betekende uiteindelijk ook de eindstand waardoor de eerste prijs voor City dit seizoen een feit was. De ploeg van Guardiola doet daarnaast ook nog volop mee in de strijd om de Champions League en is hard op weg naar het landskampioenschap.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd