Buitenland: Mina bezorgt Valencia zege, remise Club Brugge

25 februari 2018, 20:28   Bijgewerkt: 25 februari 2018, 20:48

Valencia heeft zondagavond een nipte 2-1 zege weten te boeken op Real Sociedad en blijft zo in het spoor van nummer twee Real Madrid. Santi Mina was met twee doelpunten de grote man. In België speelde Club Brugge voor de derde maal op rij gelijk.

Valencia - Real Sociedad 2-1

Valencia kwam na iets meer dan een half uur spelen op voorsprong in eigen huis. Op aangeven van Martin Montoya tekende Mina voor de openingstreffer. Real Sociedad deed echter weinig onder voor Valencia en werd daar kort na rust voor beloond. Mikel Oyarzabal maakte na 54 minuten de gelijkmaker.

Toch was het Valencia dat de drie punten in eigen huis hield. Met nog iets meer dan twintig minuten te spelen maakte Mina de 2-1. Het betekende zijn elfde doelpunt in competitieverband dit seizoen. Door de overwinning komt Valencia op 49 punten te staan, twee minder dan nummer drie Real Madrid. Real Sociedad bezet de veertiende plaats.

Standard Luik - Club Brugge 1-1

Club Brugge speelde de afgelopen twee weken gelijk tegen Waasland-Beveren en Genk en wist nu ook niet van Standard Luik te winnen. Het duel eindigde in 1-1. Bij Brugge stond Kenneth Vermeer op doel en ook Stefano Denswil, Jordy Clasie en Ruud Vormer begonnen in de basis. Het was Standard dat na een half uur op voorsprong kwam dankzij Mehdi Carcela-Gonzalez.

Pas met nog iets meer dan een kwartier te gaan deed Club Brugge iets terug via Denis Bonaventure. Het bleef uiteindelijk bij 1-1 waardoor het derde gelijkspel op rij een feit is voor Brugge. De ploeg blijft wel koploper met een voorsprong van elf punten op nummer twee Sporting Charleroi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen