De Jong: "Ambitie richting de vierde plek waargemaakt"

25 februari 2018, 21:10   Bijgewerkt: 25 februari 2018, 21:39

FC Utrecht heeft de vierde plaats weer ingenomen nadat er met 3-1 werd gewonnen van FC Twente. De Domstedelingen kwamen eerst op achterstand, maar over het geheel gezien was Jean-Paul de Jong zeer tevreden over zijn ploeg.

In de beginfase zag De Jong dat FC Twente het spel naar zich toetrok. "In die fases hadden we ook meer moeite om ons positiespel/veldspel in te vullen. Daardoor werd FC Twente ook een stuk gevaarlijker", zegt de trainer op de website van FC Utrecht. De tweede helft verliep een stuk beter voor de thuisploeg. "We hadden volledige controle, goed veldspel en veel loopacties in de diepte. En dat resulteerde in mooie doelpunten."

Door de zege en de nederlaag van Feyenoord tegen PSV bezet Utrecht weer de vierde plek in de Eredivisie. Die wil de club ook graag behouden. "Hier zit een tevreden coach die zijn ploeg in meerdere systemen ziet spelen en daarin ook wedstrijden ziet winnen. Hiermee hebben we onze ambitie richting de vierde plek een beetje waar gemaakt en dat is een groot compliment voor het elftal", besloot De Jong.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen