Verbeek: "Waren niet bij machte om dreigend te worden"

25 februari 2018, 21:40   Bijgewerkt: 25 februari 2018, 22:11

FC Twente wist slechts één punt te pakken in de laatste vijf Eredivisie-duels. Zondag werd er ondanks een vroege voorsprong met 3-1 verloren op bezoek bij FC Utrecht. Gertjan Verbeek vond dat zijn ploeg in de eerste helft vaker had kunnen en moeten scoren.

Verbeek zag FC Twente goed beginnen en dat leverde een treffer op. De Tukkers wisten dat echter niet door te zetten. "Een FC Twente zoals ik dat graag zie. We kregen een aantal goede kansen en mogelijkheden en ook defensief stond het goed. Dan kom je op 1-0 en had er op dat moment nog wel wat meer ingezeten. We kregen goede kansen op meer. Vervolgens valt de vervelende blessure van Hidde ter Avest. Tactisch veranderde er met de wissel niet veel, maar je merkte dat het wat onrustiger werd bij ons", zegt Verbeek op de website van FC Twente.

Na rust was FC Utrecht duidelijk de betere partij.  "We hadden minder controle. FC Utrecht had veel diepte dreiging en wij durfden aan de bal niet vrijuit te voetballen. Utrecht zette eerder druk, waarbij wij te veel lange ballen speelden. Voorin waren we niet meer bij machte om dreigend te worden. Het hield op met een paar mogelijkheden en af en toe een omschakelmoment. Het zat er uiteindelijk niet meer in dat het nog spannend zou worden", besloot Verbeek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen