Griezmann helpt Atlético aan zege in zeer doelpuntrijk duel

26 februari 2018, 15:31

Atlético Madrid heeft zondagavond uitgehaald tegen Sevilla. De nummer zes van de Primera División werd met maar liefst 2-5 verslagen. Antoine Griezmann was goed voor drie treffers. Het verschil met koploper FC Barcelona bedraagt daardoor weer zeven punten.

Nog voor er een half uur was gespeeld kwam Atlético op voorsprong. Na een defensieve fout van Éver Banega kon Diego Costa de openingstreffer maken. Kort voor rust verdubbelden de bezoekers de voorsprong. Griezmann schoot binnen na een goede individuele actie. In de tweede helft ging Atlético verder waar het gebleven was. Een overtreding op Costa leverde de ploeg een penalty op en Griezmann maakte vanaf elf meter zijn tweede van de avond.

Het werd nog erger voor Sevilla. Na Banega ging ook Gabriel Mercado in de fout en Koke kon vervolgens profiteren en maakte er 0-4 van. In de slotfase gebeurde er bijzonder veel. Negen minuten voor tijd maakte Griezmann zijn hattrick compleet. Sevilla kwam echter ineens sterk terug en scoorde twee keer in vier minuten. Pablo Sarabia maakte de eretreffer en niet lang erna viel via Nolito ook nog de 2-5. Dat betekende ook de eindstand

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen