Holla: "Niet voor feiten weglopen, maar niet te negatief worden"

26 februari 2018, 11:38

FC Twente blijft spartelen in het moeras dat degradatievoetbal heeft. De Tukkers snakken naar een overwinning om het vertrouwen terug te winnen. "Ik heb dit bij ADO een keer meegemaakt. We stonden onderin, maar begonnen opeens te winnen", zegt Danny Holla. "Uiteindelijk werden we negende - het kan snel gaan."

Twente wacht al negen wedstrijden op een overwinning. Na een voorsprong moeste de ploeg van Gertjan Verbeek zondag buigen voor FC Utrecht (3-1). "Als we nu maar boven die streep uitkomen, is het genoeg", zegt Holla in de Tubantia. "We moeten niet voor de feiten weglopen, maar ook niet te negatief worden. Er zaten vandaag genoeg slechte dingen in ons spel, maar ook goede dingen. Daar kijken we ook naar."

Peet Bijen ziet ondanks het uitblijven van punten, verbetering in het spel. "We moeten sterk blijven. Er zijn nog negen wedstrijden te gaan. De negatieve mensen zijn er wel, maar die vermijd ik. We zien zelf de ernst van de situatie in en doen er alles aan om het om te keren. We willen niets liever dan dat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen