Jubilaris Heerkens: "Helaas wat ballen naar verkeerde kleur"

26 februari 2018, 13:30

Freek Heerkens mag zich jubilaris noemen. De vice-aanvoerder van Willem II speelde zondag tegen Roda JC (1-0 winst) zijn honderdste wedstrijd in het rood-wit-blauw. "Ik heb helaas wat ballen naar de verkeerde kleur gespeeld", blikt hij terug.

"Je kunt dan maar beter zorgen dat je je mannetje staat, medespelers goed coacht en de boel op scherp zet. Die rol beviel me goed", zegt Heerkens op de website van de Tricolores. "Al met al was het een matige wedstrijd. Dit kwam enerzijds door de moeilijke omstandigheden en anderzijds door de druk die op dit duel lag. De verschillen zijn klein en dus ben ik erg blij dat wij de drie punten hebben gepakt."

De blik van Willem II is nu op de halve finale in de beker van komende woensdag tegen Feyenoord. "Deze overwinning geeft ons vertrouwen richting de bekerwedstrijd tegen Feyenoord natuurlijk een boost. Vandaag (zondag, red.) hebben we hard moeten werken en diep moeten gaan. Een goede opmaat voor woensdag dus. Hoe we ons gaan voorbereiden op die wedstrijd? Goed trainen, eten en slapen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen