Siberische kou kan doorgaan halve finales beker parten spelen

26 februari 2018, 13:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De kans bestaat dat de halve finales van de KNVB Beker worden afgelast. Reden is de voorspelde kou op woensdag. Wanneer de gevoelstemperatuur onder -15 komt, wordt het doorgaan van FeyenoordWillem II en AZFC Twente heroverwogen.

Woensdag is de koudste dag in deze vorstperiode. De KNVB vindt het voor supporters onverantwoord als de temperatuur onder -15 komt. "De verwachting is dat de kou geen belemmering zal vormen voor de spelers en/of de velden, maar eventueel wel voor supporters", zegt Bram Groot, woordvoerder bij de KNVB, tegen het Algemeen Dagblad.

Groot vervolgt: "Supporters zitten op de tribune nagenoeg stil en ook met hen moet rekening gehouden worden. Vanuit de KNVB is al contact opgenomen met Meteo Consult over de weersverwachting van aankomende woensdag."

Volgens de eerste verwachtingen komt de gevoelstemperatuur woensdag niet onder -15. "Als de temperatuur toch kouder wordt, dan zal de situatie opnieuw beoordeeld worden en dit zal uiteraard in goed overleg gaan met de thuisspelende clubs."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen