Machtig Napoli heeft tiende Serie A-zege op rij te pakken

26 februari 2018, 22:41

Van titelstress is absoluut geen sprake bij Napoli. De trotse aanvoerder van de Serie A kende maandagavond geen enkel probleem in de uitwedstrijd tegen Cagliari. De koploper haalde behoorlijk uit en won met 0-5. Het is voor de ploeg van Maurizio Sarri de tiende overwinning op rij.

De overwinning kwam gemakkelijk tot stand voor de koploper. De ploeg was sterker dan de middenmoter en ging rusten met een 0-2 voorsprong door doelpunten van José Callejon en Dries Mertens. De Belg maakte zijn zestiende goal van dit seizoen. Na de pauze deed Napoli allerminst rustig aan en liep het uit naar een vijfklapper. Marek Hamsik schoot heerlijk raak met links en maakte de 0-3, de 0-4 van Lorenzo Insigne was een penalty en de vijfde van de avond was een prachtige vrije trap van Mario Rui.

Dankzij de zorgeloze avond bedraagt de voorsprong op Juventus vier punten. De achtervolger heeft nog wel een duel in te halen, omdat de wedstrijd tegen Atalanta Bergamo van afgelopen weekend werd afgelast door sneeuwval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen