Zonder Dost wint negental Sporting laat van Moreirense

27 februari 2018, 00:03

Met pijn en moeite heeft Sporting Clube de Portugal het thuisduel met Moreirense winnend afgesloten. De topclub eindigde de wedstrijden tegen de hekkensluiter met tien man, maar won wel dankzij een doelpunt van Gelson Martins in blessuretijd: 1-0.

Bij Sporting was Bas Dost vanwege een hamstringblessure afwezig en zonder de Nederlander had de topclub het moeilijk tegen de nummer laatst van de competitie. De winnende goal van Gelson Martins viel pas in de tweede minuut van de blessuretijd. Opmerkelijk was dat de aanvaller vervolgens zijn shirt uittrok om een boodschap aan zijn vriend Ruben Semedo te laten zien, maar dat hij wel zijn twee gele kaart kreeg. Daardoor mist hij de kraker tegen FC Porto van aankomende vrijdag. Eerder in de wedstrijd kreeg ook Radosav Petrovic van Sporting al zijn tweede gele prent, waardoor de thuisploeg het duel met negen man eindigde.

Door de winstpartij staat Sporting weer in punten gelijk met nummer twee Benfica. Koploper Porto heeft vijf punten meer en is vrijdag de tegenstander van het team van Jorge Jesus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen