Vrouwenteam van Achilles '29 vindt in Cieraad de nieuwe trainer

27 februari 2018, 09:20

De vrouwen van Achilles '29 hebben voor play-offs in de Eredivisie een nieuwe trainer aangesteld. Marck Cieraad is de opvolger van Robert de Pauw en assistent Stephanie Vos en moet zorgen voor een mooi toetje van de competitie. 

Het duo De Pauw en Vos stapte op nadat de bv van Achilles '29 failliet ging en zij een beduidend minder voorstel aangeboden kregen van de club uit Groesbeek. Volgens het trainersduo was het een grote teleurstelling dat ze niet verder konden, omdat ze het goed naar hun zin hadden bij de vrouwen. "Maar dit konden we echt niet doen", aldus Pauw destijds.

Met Cieraad is er inmiddels dus een opvolger in huis gehaald, die tegen ADO Den Haag, VV Alkmaar en Excelsior Barendrecht in de play-offs van de onderste vier plekken goede resultaten moet behalen. "Ik heb er ontzettend veel zin in", vertelt Cieraad op de clubsite. "Al meteen in het eerste gesprek met een delegatie van de speelsters hadden we een goede klik en was er sprake van gedeelde ambitie. Het team wil het maximale halen uit het tweede deel van de competitie en daar gaan we samen met veel enthousiasme aan werken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen