La Liga-voorzitter wil Suárez straffen voor jacht op geel

27 februari 2018, 13:56

Luis Suárez deed er afgelopen weekend tegen Girona alles aan om een gele kaart te krijgen bij FC Barcelona, maar werd door de arbiter niet op de bon geslingerd. Javier Tebas, voorzitter van de Spaanse competitie, wil de Uruguayaan straffen voor zijn bewuste jacht op een gele kaart.

Suárez staat op vier gele kaarten en speelt met Barcelona komend weekend de kraker tegen concurrent Atlético Madrid. Donderdag neemt Barcelona het echter eerst nog op tegen Las Palmas. Suárez wilde graag geel pakken tegen Girona, zodat hij tegen Las Palmas geschorst zou zijn en tegen Atlético met een schone lei kon beginnen. Het duel van zaterdag leende zich daar ook goed voor, omdat Barcelona simpel met 6-1 won. 

Ondanks dat de spits er alles aan deed, ontving hij de kaart niet. Tebas vond het bewust zoeken naar een gele kaart geen goede actie van Suárez. "Hij moet hiervoor gestraft worden", vindt hij. "Dit soort dingen willen we niet zien in onze competitie. Ik doe er alles aan om dit soort zaken te verbannen uit La Liga."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen