Van den Brom wil graag halve finale spelen ondanks kou

27 februari 2018, 16:38   Bijgewerkt: 27 februari 2018, 16:43

John van den Brom komt woensdag met AZ graag in actie in halve finale van de beker tegen FC Twente, ondanks de voorspelde temperaturen. De KNVB gaat er zelf vanuit dat alles doorgaat, maar als de gevoelstemperatuur onder -15 graden komt, kan dat het doorgaan van het bekerduel in Alkmaar belemmeren.

"Vroeger speelden we gewoon op harde velden", zegt Van den Brom op de website van AZ. "Dan hadden we daar speciale schoenen voor aan. Toen hoorde je nooit iemand praten over gevoelstemperatuur. Wij willen in iedere geval heel graag spelen woensdag, daar zijn we helemaal op ingesteld."

De personele zaken heeft AZ naast de langdurig geblesseerden goed op orde. "We kunnen dus gewoon in de vertrouwde opstelling spelen. Ik ben benieuwd wat Gertjan Verbeek voor een opstelling uit de hoge hoed tovert. Spelen ze met drie, vier of vijf verdedigers?"

AZ is favoriet in het treffen met Twente. De nummer drie van de Eredivisie is bezig aan een uitstekend seizoen. "De honger naar succes is al het hele seizoen aanwezig en zichtbaar bij ons. Die honger is alleen maar te stillen door aan het eind van de rit iets tastbaars over te houden."

Lees ook: Siberische kou kan doorgaan halve finales beker parten spelen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen