Twente heeft goede hoop op terugkeer Assaidi in halve finale

27 februari 2018, 17:01   Bijgewerkt: 27 februari 2018, 17:06

FC Twente mag in de halve finale van de KNVB Beker tegen AZ hopen op de terugkeer van Oussama Assaidi. De trainingen van maandag en dinsdag heeft de aanvaller goed doorstaan. Mounir El Hamdaoui trainde ook mee, maar voor hem komt het duel in Alkmaar nog te vroeg.

Twente moest de geblesseerde Assaidi vier wedstrijden op rij missen, maar is zijn rentree nu nabij. "Oussama is nog wel een vraagteken voor morgen", zegt Verbeek op de website van Twente. "Hij heeft gisteren voor zichzelf getraind, waarbij we hebben geprobeerd hem een paar maximale belastingen te laten ondergaan. Daar was vandaag geen reactie op, zodat Oussama er vandaag weer bij was. Je weet nooit wat er gebeurt tussen vandaag en morgen, maar de verwachtingen zijn positief en dan zal Oussama spelen."

Twente staat voor een hele lastige klus in Alkmaar. AZ is de nummer drie van de Eredivisie, terwijl de Tukkers in flinke degradatienood verkeren. "Het belangrijkste is dat we in de Eredivisie blijven, maar je hoeft geen keuze te maken. We kunnen morgen winnen en zondag weer. Als topsporter wil je altijd winnen."

Verbeek vervolgt: "We hebben AZ dit seizoen twee keer heel goed bestreden. Thuis verlies je wel met 0-4, maar staat het heel lang 0-1 en kwamen we met tien man te staan. Met 11-tegen-11 hadden we het goed voor elkaar. Uit ([a,https://www.fcupdate.nl/voetbaluitslagen/273717/eredivisie-az-fc-twente/,_blank,2-0 nederlaag], red.) maakten we er een echte wedstrijd van en werden we benadeeld door een onterecht afgekeurd doelpunt."

Lees ook: Van den Brom wil graag halve finale spelen ondanks kou

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen