PSV neemt na dit seizoen afscheid van trainer vrouwenvoetbal

27 februari 2018, 17:35

PSV gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het vrouwenvoetbal. Aan het einde van dit seizoen nemen de Eindhovenaren afscheid van Nebosja Vuckovic (links op foto), die vijfenhalf jaar verbonden was aan de club. "We zijn samen met Nebosja tot de conclusie gekomen dat het tijd is voor nieuwe impulsen", aldus directielid Peter Fossen.

Onder Vuckovic' leiding werd PSV drie keer derde in de Eredivisie Vrouwen, en bereikten de Brabanders twee keer de bekerfinale. "Nebosja heeft een hoofdrol gespeeld in het op de kaart zetten van het vrouwenvoetbal bij PSV", zegt Fossen op de website van PSV.

Vuckovic neemt met een goed gevoel afscheid. "Het vrouwenvoetbal neemt binnen PSV inmiddels een volwaardige plaats in en het is geweldig mooi om daaraan een bijdrage te hebben geleverd." Maar eerst wacht nog de afronding van het huidige seizoen. "We hebben ons afgelopen week op miraculeuze wijze gekwalificeerd voor de play-offs en we zitten nog in de beker. Ik ga er vanuit dat we het seizoen op een goede manier met z'n allen kunnen afsluiten."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen